Forum przy sklepie www.elpio.pl Oferta Pracy Projekt, montaż, serwis
Nie jesteś zalogowany.
Aby móc zadawać pytania i odpowiadać zarejestruj się.
witam
mam maly problem! niewiem jak rozgalezic sygnal na dwa odbiorniki, tak abym mogl ogladac u siebie w pokoju cos innego niz moi rodzice u siebie? szczerze mowiac nieznam sie na tym wogole i nawet niewiem czy cos takiego da sie zrobic, ale wolabym zeby jednak byla taka mozliwosc. bym byl wdzieczny za kazdego rodzaju pomoc: schematy, co kupic i ile to by kosztowalo? kasy zbytnio nie mam i chce to zrobic tanim kosztem
Potrzebujesz drugi dekoder i splitter do rozdzielania karty.
Koszt dekodera około 200zł(uzywany) + splitter 100zł. http://www.allegro.pl/item155324101_naj … _5_20.html
mozesz po eresie puscic sygnał cyfry ale musza byc 2 ferdki
mam cyfrę + w jaki sposób rozdzielić sygnał z dekodera na trzy telewizory proszę o pomoc i ewentualne podłączenie na miejscu przywóz i odwóz plus koszty zapewnione
Kolego "ghsl".Uwaga do postu z dn.20.11.2007r. To jasne i zrozumiałe,że pytający nie ma dostatecznej wiedzy(dlatego pyta) a Ty odpowiadając używasz żargonów technicznych "eres" czy "ferdek",które pytającemu nic nie pomogą.Zobacz jak na post odpowiedział wyżej Pajo 21-krótko i rzeczowo.Twoja podpowiedż ma pomóc nie tylko pytającemu ! i nie może być leksykonem zwrotów technicznych.
Pytanie jakby nie na temat ale kto pyta nie bladzi ..czy bierzecie pod uwage sprzedarz modulow CI
Witam,
Każdy moduł dekodujący CI chętnie sprzedamy. Czas realizacji zamówienia 2 dni robocze, chyba, że są braki w magazynie, wtedy jest to czas 10 - 14 dni. Moduły sprawdzone, nie żadne lipne podróby.
Polecam sklep www.elpio.pl
Witam !
Mam juz Dragona i ConaxaNP4 do naziemnej . Interesuje mnie w tej chwili DiabloCam i programator Cas interface2+Plus. Jaka cena , czy mozna odebrac na miejscu. Mieszkalem na przeciwnej stronie przez 30lat.pozdrawiam!!!